Fjaerilar_foer_heminredning

Välkommen till Pitkakuitu.com!

Pitkakuitu.com är en tygbutik på nätet som är specialicerad på linnetyg. Vi erbjuder olika linnetyger-och kläder av hög kvalitet. Vår billiga och snabba leverans garanterar att du kan beställa tyger från nätet utan problem.
Från vår nätbutik hittar du linnetyger till olika smaker och användningsområden. Kläder gjorda av 
enfärgade linnetyger passar både till vardags och till fest. Till en modigare och färgstarkare stil lämpar sig kläder tillverkat av mönstrade linnetyg. Sommarens hit är såklart blomtyger. Av oss hittar du härliga och somriga rosentyg både med stiligt blått eller vackert rött botten. Med transparent linnetyg kan du bland annat tillverka en tunn halsduk som värmer dig under en sval sommarkväll och fungerar också som accessoar. Stickade linnetyg passar däremot bra till lätta ytterkläder såsom ponchon och mössor. I vårt urval hittar du dessutom färdiga linnekläder, till exempel en puderrosa klänning som passar perfekt till sommarens festligheter. 

 
Startsida

Linne som material

Linne är ett vackert och mångsidigt material. Av linnetyg kan du sy kläder och accessoarer både till barn och vuxna. Linnetyg lämpar sig också utmärkt till inredning, t.ex. till gardiner, bordsdukar och dynvar. Linne har många bra egenskaper och är därför ändamålsenlig till olika användningsområden. Linnetyg ger i vardagsklädsel ett avslappnat intryck. Strykt linne däremot framhäver dess glans och passar därför fantastiskttill olika festkläder. Linne är även ett mycket mjukt och behagligt material.

Skötselråd till linnetyg

Tvätta linne i fyrtiograder med fintvättsprogram separat. Ifall du vill undvika rynkor, tvätta inte i en full tvättmaskin och använd kort, ca 30 sekunders, centrifugering. Linnestextiler lönar sig att stryka med hög värme när tyget ännu är fuktigt.
Tunna skrynkel-behandlade linnestextiler och stickade linnetyg tvättas för hand i ca 30 graders vatten. Skjölningsmedlet tilsätts i de sista sköljingsvattnet. Häng därefter plagget slätt för att torkas. Stryk inte skrynkel-behandlat eller stickat linnetyg. Notera att linnetyg kan krympa 5 % i tvätten. Alla våra tyger är 100% linne. Stadigt linnetyg går bra att sy med vanlig symaskin och med overlockermaskin. Prova även smutsaavisande och absorberande linnetyg till handdukar och bordsdukar.


Klarna Checkout
handlarens kontaktuppgifter
Powered by Powered by