• Joulupellavat -20%

   

   

 •  

   

 • Hamppukankaat 21 EUR/metri

   

   

Tervetuloa Pitkäkuitu.comiin!

Pitkäkuitu.com on pellavaan ja hamppuun erikoistunut kauppa netissä Kirkkonummelta.

Meiltä saat laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja hamppu ja pellavakankaita, vaatteita, lifestyle ja sisustus tuotteita.  

Edullinen ja nopea toimituksemme takaa, että voit tilata kankaat netistä  vaivatta. Verkkokaupastamme löydät hamppu- ja pellavakankaita moneen makuun ja käyttötarkoitukseen. Pellavakankaista tehdyt vaatteet sopivat oikein asustettuna niin arkeen kuin juhlaan. Räväkkään tyyliin sopivat taas hyvin kuviollisista pellavakankaista tehdyt vaatteet. Tämän vuoden hitti on tietenkin ympäristöystävällinen hamppukangasOhuesta pellavakankaasta loihdit kevyen huivin kesäillan lämmikkeeksi ja kauniiksi asusteeksi. Meiltä voit ostaa myös valmiin huivinPellavaiset neulekankaat taas sopivat hyvin kevyisiin päällysvaatteisiin, kuten ponchoihin. Valikoimistamme löydät myös valmiita pellavavaatteita, esimerkiksi pellavamekon. Mekko sopii täydellisesti kaikkiin rientoihin keväästä sykksyyn.

Pellava materiaalina

Pellava on materiaalina kaunis ja monikäyttöinen. Pellavasta ompelet vaatteet ja asusteet niin lapsille kuin aikuisillekin. Materiaali sopii myös erittäin hyvin erilaisiin sisustustekstiileihin kuten verhoihin, pöytäliinoihin ja tyynynpäällisiin. Pellava ihastuttaa moneen tarkoitukseen sopivilla ominaisuuksillaan. Arkipukeutumisessa sillä saa luotua halutessaan rennon vaikutelman. Silitettynä pellavan kiilto taas pääsee oikeuksiinsa ja näyttää upealta juhlavaatteissa. Pellavakangas on huokoista ja hengittävää, joten kesällä se viilentää ja talvella lämmittää. Kaiken lisäksi pellavavaatteet ovat uskomattoman pehmeitä ja mukavia käyttää. Hamppu on yksi ympärisyöystävällisimmistä materiaaleista ja sopii pöytäliinoihin.

Pellavan hoito-ohje

Pese pellava neljänkymmenen asteen hienopesussa muusta pyykistä erillään. Jos haluat välttää rypistymistä, älä pese täysiä koneellisia. Käytä lyhyttä linkousta, noin 30 sek. Pellavaiset tekstiilit kannattaa silittää korkealla lämmöllä kankaan ollessa vielä hieman kostea. Ohuet, ryppykäsitellyt pellavatekstiilit ja neulekankaiset pellavatekstiilit pestään käsin noin 30-asteisessa vedessä. Pese kangas käsin puristelemalla. Lisää viimeiseen huuhteluveteen huuhteluainetta, ja ripusta tekstiili kuivumaan vettä valuvana. Ryppykäsiteltyä ja neulekankaista pellavaa ei silitetä. Huomioithan, että pellavakangas saattaa kutistua pesussa 5 %. Pellavakangasta on helppo ommella tavallisella ompelukoneella tai saumurilla. Kokeile likaa hylkivää ja imukykyistä pellavakangasta myös pyyhkeiden ja pöytäliinojen materiaalina.


Naisten vaatteet

Mukavat, kesäiset pellavamekot kaikkiin menoihiin. 

Mekot ommellaan pienopmelimoissa sertifioidusta ja eurooppalaisista pellavakankaista.

J O U L U

J O U L U

 

Maanantaihin 6.12. asti tehdyt pötyäliina tilaukset ehtivät jouluksi perille. Muut valmiit tuotteet ja kaikki kankaat  suositellaan tilamaan viimeistään 17.12 mennessä. 

DSC_0369

Pellavahuivit

Pellavahuivit

Pellavahuivi pehmeä ja iso 140x140 cm, käsintehty Suomessa. 

Hamppukankaat

Hamppukankaat

Maanantaihin 6.12. asti tehdyt hamppupötyäliina tilaukset ehtivät jouluksi perille. Muut valmiit tuotteet ja kaikki kankaat  suositellaan tilamaan viimeistään 17.12 mennessä. 

hamppuslider_-_Copy

Pellavakankankaat

Pellavakankankaat

Pehmeät ja kivipestyt pellavakankaat vaatteeisiin ja sisutukseen. 

Tarjoustuotteet

Näytä tämän tuoteryhmän nykyiset tarjoukset.

Meistä

Anna tälle sivulle lyhyt kuvaus yrityksestäsi.

Blogi

Pellavahuivi tee se itse


Powered by Powered by